Ontdek onze
          werkgebieden.  _

Wat doen we allemaal bij Kupers Touringcars? Wat gebeurd er in de touringcar en wat gebeurt er achter de schermen? Onder het motto ‘wij rijden, jij geniet!’ zorgen wij iedere dag ervoor dat onze reizigers een onbezorgde reis beleven.

Om ervoor te zorgen dat onze reizigers alleen maar hoeven te genieten, beschikken wij over een van de jongste en modernste wagenparken van Nederland. Daar durven we best trots op te zijn!

Onze collega’s op de weg,
zijn altijd onderweg!

Elke dag rijden onze bussen kilometers door Nederland en ver daarbuiten. Van dagtochten binnen Nederland, naar bijvoorbeeld de Efteling, Safaripark Beekse bergen of een evenement tot meerdaagse reizen door heel Europa. Onze touringcars zijn een bekend gezicht op de snelweg dankzij de moderne uitstraling die ze hebben. Wij hebben dan ook een van de jongste en modernste wagenparken van Nederland!

Onze chauffeurs.

Als chauffeur ben je natuurlijk veel meer dan alleen maar degene die achter het stuur zit. Je hebt de controle over de hele reis, zowel als chauffeur maar ook als reisleider en aanspreekpunt. Als chauffeur bij Kupers Touringcars werk je met jonge, moderne en perfect onderhouden touringcars.

Natuurlijk zijn onze chauffeurs van essentieel belang om onze belangrijkste taak, het tegemoet komen aan de wensen en behoeften van onze klanten, op de juiste wijze uit te voeren. Uiteraard zijn onze chauffeurs volgens de wettelijke eis allemaal in het bezit van een geneeskundige verklaring en het vereiste chauffeursdiploma/aantekening CODE95.

Verder is het zo dat ze beschikken over verschillende landencertificaten, wat hen een uitstekende basis geeft voor het uitvoeren van buitenlandse excursie- en pendelreizen. Allen zijn in het bezit van een certificaat Sociale Vaardigheden en ondergaan ze vijfjaarlijks een rijvaardigheidsanalyse. Hierbij wordt gelet op het veilig deelnemen aan het verkeer en het juist toepassen van milieuvriendelijke rijregels. Ook beschikken ze over een certificaat levensreddend handelen. Al onze chauffeurs worden continue getraind en opgeleid om aan u optimale kwaliteit, service en veiligheid te kunnen bieden.

Onze collega’s op de werkvloer,
leiden alles in goede banen!

Onze collega’s op kantoor zorgen ervoor dat iedere rit helemaal verzorgd en op tijd is. De werkzaamheden op kantoor zijn heel divers, van het inplannen van de chauffeurs tot het maken van offertes. Naast onze collega’s op kantoor hebben wij natuurlijk ook onze vakmensen in het onderhoud van de bussen. In onze werkplaatsen zorgen zij ervoor dat onze touringcars er spik en span uitzien en dat reparaties waar nodig worden uitgevoerd.

Ons kantoor- en werkplaatspersoneel.

Naast onze collega’s van Kupers Touringcars, hebben wij ook nog twee dochterbedrijven waar collega’s werkzaam voor zijn. Dit zijn Kupers Tuinreizen en Kupers Groepsreizen.

Onze collega’s op de werkvloer zijn erg belangrijk, zij zorgen ervoor dat alle werkzaamheden goed verlopen. Van de aanvraag van nieuwe offertes voor het huren van een touringcar tot het inplannen van de ritten. Waarbij een goede communicatie tussen planning en chauffeurs essentieel is. 

Hoofdkantoor Weert
Op ons hoofdkantoor in Weert zitten verschillende afdelingen, zo zit er de planning die ervoor zorgt dat alle ritten worden ingepland en op tijd vertrekken. Naast de planning zitten in Weert ook de directie, administratie, HR, en de marketing.

Kantoor Veldhoven
Op onze 2e locatie in Veldhoven zit het commerciële team, zij zorgen ervoor dat binnengekomen aanvragen worden opgepakt en offertes worden uitgebracht. Ook zorgen zij ervoor dat de communicatie met de planning kort en bondig is, zodat alle offertes ook daadwerkelijk uitgevoerd kunnen worden.