Deel deze vacature:

TOURINGCARCHAUFFEUR INTERNATIONAAL

 • Omgeving Weert
 • Fulltime / parttime functie
 • Rijbewijs D & Code 95

Als touringcarchauffeur ben jij hét visitekaartje van ons bedrijf. Als chauffeur ben je natuurlijk veel meer dan alleen maar degene die achter het stuur zit. Je hebt de controle over de hele reis, zowel als chauffeur maar ook als reisleider en aanspreekpunt.

Waarom Kupers Touringcars…

 • Jong en modern wagenpark.
 • 321 supergezellige collega’s!
 • Hele dag heerlijk onderweg.

Dit bieden wij aan jou…

 • Mogelijkheid om rijbewijs te behalen.
 • Uitgebreid en persoonlijk inwerktraject.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Onze touringcarchauffeur gaat… rijden in de mooiste touringcars van Nederland (althans, dat vinden wij!) met ‘achterin’ je passagiers.

Als meerdaagse touringcarchauffeur rijdt je voor verschillende touroperators naar de mooiste bestemmingen in Europa. Je zorgt dat de passagiers een geweldige reis krijgen en fungeert tevens als reisleider. Met jouw kennis en ervaring bezorg je de passagiers van onze verschillende opdrachtgevers een fantastische reis. Je start als meerdaagse chauffeur bij de centrale opstapplaats van onze opdrachtgever. Zodra alle passagiers zijn ingestapt, kan de reis beginnen. Of je nou naar Italië, Spanje, Kroatië, Schotland of Noorwegen reist: het is aan jou om ervoor te zorgen dat men een onvergetelijke vakantie beleefd.

Onze chauffeurs zijn… meer dan alleen maar degene die achter het stuur zit. Ze hebben controle over de hele reis, zowel als chauffeur maar ook als reisleider en aanspreekpunt. Als chauffeur bij Kupers Touringcars werk je met een jong, modern en perfect onderhouden wagenpark.

Start jouw reis bij Kupers Touringcars wanneer je…

– 18 jaar of ouder bent en graag iedere dag onderweg bent
– In het bezit bent van rijbewijs D en Code 95 of bereid bent deze te behalen
– Het leuk vind om in de avonduren en weekenden te werken
– De Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift beheerst
– Woonachtig bent in de regio Weert

Mocht je de juiste afslag willen pakken, dan krijg je van ons

– Een fulltime baan (of toch minder als jij dat wilt) met marktconform salaris
– Een uitgebreid en persoonlijk inwerktraject
– Een jaarcontract met de intentie tot verlenging
– Een salaris van ca. €3.000,- bruto per maand o.b.v. fulltime
(CAO besloten busvervoer)
– Een onregelmatigheidstoeslag voor werken in de weekenden
– Ieder jaar een goed gevuld kerstpakket
– Een pensioenregeling voor later

Sollicitatieproces…

 • Sollicitatie
 • Uitnodiging eerste gesprek
 • Kennismakingsgesprek
 • Vervolggesprek
 • Passend aanbod
 • Aangenomen. Gefeliciteerd!

Nog vragen of hulp nodig?

Wij geven nieuwe collega’s een warm welkomen zorgen ervoor dat jij over alle middelen beschikt die je nodig hebt voor een rollende start.

Onze collega’s staan altijd klaar om je wegwijs te maken in ons bedrijf! Heb je nog vragen of ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over deze vacature?

Onze collega’s van personeelszaken beantwoorden met veel plezier jouw vragen. Meteen solliciteren kan natuurlijk ook, je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons!

Rijbewijs D nog niet behaald? Geen probleem!

Wil jij dolgraag in onze touringcars rondrijden, maar heb jij je bus rijbewijs nog niet? Geen enkel probleem met onze Kupers Academy!

Wij verzorgen diverse opleidingen en cursussen voor touringcarchauffeurs geheel op maat, afgestemd op jouw wensen. Van een complete opleiding tot touringcarchauffeur tot nascholingscursussen voor Code 95. Een succesvolle afronding van de opleiding kan leiden tot een baan bij Kupers Touringcars.

Al onze cursussen zijn toegespitst op touringcarchauffeurs. Kwaliteit, service en veiligheid staan bij onze voorop. De cursussen worden dan ook verzorgd door praktijkgerichte instructeurs, ofwel onze eigen touringcarchauffeurs met jarenlange ervaring. Want, van wie kun je het vak beter leren dan van een ervaren chauffeur?

Dag als chauffeur met Olaf…

Favoriete bestemming van Kevin…

Meteen de nieuwste vacatures in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze job-alerts en ontvang ze als eerste.


Werken bij Kupers.

Werken bij Kupers betekend dat je onderdeel word van een familiebedrijf met ambitie. Doorgroeien en stappen maken, daar werken we hard aan.

Hoofdkantoor.

Ons hoofdkantoor is gelegen aan de Kelvinstraat 1 te Weert, waar we met een professioneel team streven naar een uitstekende service voor onze klanten.

Contact.

Nog vragen of hulp nodig óf ben je enthousiast geworden over onze vacatures? Onze collega’s beantwoorden met veel plezier jouw vragen.

© 2024 – Werken bij Kupers Touringcars – All rights reserved