Vacature:
     touringcarchauffeur
     als bijbaan.

Werken bij Kupers betekent dat je onderdeel wordt van een familiebedrijf met ambitie. Doorgroeien en stappen maken, daar werken we hard aan. Jij bouwt mee en krijgt van ons alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

  • Chauffeur

Hoe ziet jouw werkdag bij
Kupers touringcars eruit?

Als touringcar chauffeur breng je passagiers met de touringcar naar hun bestemming. De ene dag breng je leerlingen naar een pretpark, terwijl je een volgende dag vakantiegangers in verschillende plaatsen ophaalt en naar een verzamelplaats brengt. Weer een andere dag ga je met een groep naar Amsterdam en breng je ze na het diner weer terug naar huis. Je begeleid de passagiers en helpt hen met in- en uitstappen en het in- en uitladen van de bagage. Verder informeer je passagiers over de veiligheidsprocedures en veiligheidsmaatregelen tijdens de reis.

  • Regio Brabant of Limburg
  • Bijbaan
  • vanaf 21 jaar: uurloon € 17,41

Deel deze vacature:

Naast je studie

De flexibele werktijden zorgen ervoor dat je deze bijbaan perfect kunt combineren met je studie. Heb je minder colleges en ben je hierdoor veel beschikbaar of ben je een periode minder beschikbaar, geen probleem! Jij kunt zelf je beschikbaarheid aan ons doorgeven en wij zorgen ervoor dat je een mooie rit mag gaan rijden!

Touringcarchauffeurs hebben recht op onregelmatigheidstoeslag. Voor werkzaamheden op de zaterdag is dat € 3,60 per uur. Voor werkzaamheden op zon- en feestdagen is dat € 5,41 per uur.

Wie zoeken we?

– Je bent in het bezit van rijbewijs D en code 95 óf wilt dit behalen;
– Je bent klantgericht, professioneel en hebt een representatieve uitstraling;
– Je vervoert onze passagiers op adequate- en veilige wijze;
– Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
– Je bent zuinig op het voertuig en bereid je grondig voor op een rit;
– Je bent enkele dagen in de week of het weekend beschikbaar;
– Je bent woonachtig in regio Brabant, Limburg, Belgisch Limburg of provincie Antwerpen.

Wat bieden we jou?

Een baan waarbij je geen nachten van huis hoeft te blijven waardoor je werk en studie dus goed kunt combineren. We bieden je een gedegen inwerktraject waarbij onze mentor chauffeur je de nodige uitleg geeft over ons bedrijf en onze touringcars. Je krijgt een marktconform salaris en de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in je vakgebied, zoals bijvoorbeeld het volgen van interne opleidingen.

Nog vragen of hulp nodig?

Ben je enthousiast geworden of wil je meer weten? Onze collega’s van personeelszaken beantwoorden met veel plezier jouw vragen.

Meteen solliciteren kan natuurlijk ook. Klik op de ‘solliciteer’ button onderaan de pagina en vul het sollicitatieformulier in. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie.

Uitgelichte vacatures

Gezocht voor op de werkvloer 

Touringcarchauffeur
Flixbus

  • Omgeving Weert of Horst
  • Fulltime / parttime / oproep

Gezocht voor op de werkvloer 

Touringcarchauffeur
Groepsvervoer

  • Regio Brabant of Limburg
  • Fulltime / parttime / oproep

Droombaan niet gevonden?

Ontvang interessante vacatures direct in je mailbox.