Deel deze vacature:

Vacature
poetser
touringcars.

Wij zijn Kupers Touringcars, dé touringcarspecialist van Zuid-Nederland met ruim 90 jaar ervaring in alle facetten van personenvervoer. Wist je bijvoorbeeld dat wanneer je bij ons komt werken, je er direct 293 collega’s bij hebt? En dat we dagelijks ongeveer 3000 passagiers op een veilige en milieuvriendelijke manier naar hun bestemming brengen?

Onze poetser touringcars gaat… aan de slag in onze moderne én professionele wasstraat met alle uitrusting die daarbij hoort. De ene dag begin je met het schoonmaken van de VIP touringcar, die net terug is van een bedrijfsuitje naar Luxemburg. Terwijl je de volgende dag ervoor zorgt dat onze touringcar schoon klaarstaat, met behulp van de wasstraat, voor het begin van een reis. Je zorgt ervoor dat onze touringcars weer schoon en glimmend de weg op kunnen. We beschikken immers over één van de jongste en modernste wagenparken van Nederland!

  • Gezocht voor in de werkplaats.
  • Werkplaats Weert
  • Fulltime of parttime
  • Ideaal als bijbaan
Leuke zakcent verdienen naast je studie?

Een unieke bijbaan als poetser touringcars… omdat je nu die saaie autowasstraat zat bent! Omdat je nu als schoonmaker van auto’s toch een ‘grotere’ uitdaging zoekt? En liever het in- en exterieur van onze touringcars schoonmaakt? Het maakt niet uit wat jouw situatie nu is, een nieuwe afslag pakken is zo gebeurd!

Ideaal als bijbaan naast je studie om zo een leuke zakcent bij te verdienen! De flexibele werktijden zorgen ervoor dat je deze bijbaan perfect kunt combineren met je studie. Heb je minder colleges en ben je hierdoor veel beschikbaar of ben je een periode minder beschikbaar, geen probleem! Jij kunt zelf je beschikbaarheid aan ons doorgeven en wij zorgen ervoor dat er een passend werkschema klaarligt!

Start nu jouw reis bij Kupers Touringcars

Start nu jouw reis bij Kupers Touringcars als poetser wanneer je:
– 18 jaar of ouder bent;
– in het bezit bent van rijbewijs B;
– ervaring hebt in werkzaamheden m.b.t. schoonmaak;
– de Nederlandse taal spreekt en begrijpt;
– woonachtig bent in regio Weert.

Mocht je de juiste afslag willen pakken, dan krijg je van ons:
– een fulltime baan met marktconform salaris.
– of een leuke en unieke bijbaan;
– een jaarcontract met de intentie tot verlenging;
– een pensioenregeling voor later.

Nog vragen of hulp nodig? Wij staan altijd klaar om jou te helpen bij vragen!

Stap nu in bij Kupers Touringcars en bouw mee aan de toekomst van ons touringcarbedrijf. Jouw frisse blik, lef en ambitie helpt onze organisatie vooruit. Wij geven nieuwe collega’s een warm welkom, en zorgen ervoor dat jij over alle middelen en informatie beschikt die je nodig hebt voor een rollende start! Onze collega’s staan altijd klaar om je wegwijs te maken in ons bedrijf!

Nog vragen of hulp nodig óf ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over deze vacature? Onze collega’s van personeelszaken beantwoorden met veel plezier jouw vragen. Meteen solliciteren kan natuurlijk ook, klik dan op de button hierboven ‘solliciteer direct’! Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie.

Uitgelichte vacatures

Operationeel
planner

  • Hoofdkantoor Weert
  • Fulltime functie

Touringcarchauffeur
groepsvervoer

  • Veldhoven / Tilburg
  • Fulltime of parttime

Touringcarchauffeur
internationaal

  • Midden- en Zuid NL
  • Fulltime of parttime

We dagen je uit om samen met ons mee te bouwen aan de toekomst van ons touringcarbedrijf.

Meteen de nieuwste vacatures in je mailbox?

Schrijf je dan nu in voor onze job-alert en ontvang als eerste onze nieuwste vacatures in bepaalde vakgebieden.


© 2023 – Werken bij Kupers Touringcars – All rights reserved