Vacature:
          Poetser
          touringcars.  _

Werken bij Kupers betekent dat je onderdeel wordt van een familiebedrijf met ambitie. Doorgroeien en stappen maken, daar werken we hard aan. Jij bouwt mee en krijgt van ons alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

  • Onderhoud team

Hoe ziet jouw werkdag bij
Kupers touringcars eruit?

Als poetser van onze Touringcars maak je deel uit van een klein team waarbij jullie er samen voor zorgen dat onze touringcars van binnen en buiten schoon aan hun volgende reis kunnen beginnen. Je gaat o.a. aan de slag met het poetsen van het interieur, denk hierbij aan wassen van de ramen, stofzuigen etc. Daarnaast maak je het exterieur van de touringcar schoon met behulp van onze wasstraat. Ook zal het ombouwen van de stoelindeling tot jouw taken behoren en voer je diverse controles uit. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag in de vroege ochtend en wisselend in de weekenden.

  • Werkplaats Weert
  • Fulltime / parttime

Deel deze vacature:

Wie zoeken we?

– Je bent handig en weet van aanpakken;
– Woonachtig omgeving Weert;
– Bereidheid om van maandag t/m vrijdag vroege ochtenden te werken en in de weekenden;
– In het bezit van een geldig rijbewijs B is een pré;
– Het hebben van technisch inzicht is een pré.

Wat bieden we jou?

Een fulltime of parttime baan met uitzicht op een vaste aanstelling. Je krijgt een marktconform salaris en de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in je vakgebied, zoals bijvoorbeeld het volgen van interne opleidingen.

Nog vragen of hulp nodig?

Ben je enthousiast geworden of wil je meer weten? Onze collega’s van personeelszaken beantwoorden met veel plezier jouw vragen.

Meteen solliciteren kan natuurlijk ook. Klik op de ‘solliciteer’ button onderaan de pagina en vul het sollicitatieformulier in. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie.

Uitgelichte vacatures

Gezocht voor in de werkplaats 

Monteur
touringcars

  • Werkplaats Weert
  • Fulltime

Gezocht voor op de werkvloer 

Assistent
planner

  • Hoofdkantoor Weert
  • Fulltime

Droombaan niet gevonden?

Ontvang interessante vacatures direct in je mailbox.