Deel deze vacature:

PLANNER

 • Hoofdkantoor Weert
 • Fulltime functie
 • HBO werk- en denkniveau

Wij zijn Kupers Touringcars, dé touringcarspecialist van Zuid-Nederland en sinds 1931 hebben wij ervaring in alle facetten van personenvervoer. Wist je bijvoorbeeld dat wanneer je bij ons komt werken, je er direct 350+ superleuke collega’s bij hebt? En dat we dagelijks gemiddeld 3000+ passagiers op een veilige en milieuvriendelijke manier naar hun bestemming brengen?

Waarom Kupers Touringcars…

 • Jong en modern wagenpark.
 • 350+ supergezellige collega’s!
 • Mooi kantoor aan de Kampershoek.

Dit bieden wij aan jou…

 • Uitgebreid en persoonlijk inwerktraject.
 • Alle tools ter beschikking die je nodig hebt.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Kupers Touringcars is per direct op zoek naar een enthousiaste planner (M/V) met een sterke persoonlijkheid voor onze vestiging te Weert. De planner vervult een spilfunctie binnen de organisatie en werkt gestructureerd en behoudt het overzicht. Vind jij het een uitdaging om onze chauffeurs weer voorbereid op pad te laten gaan en ben jij pas tevreden als de klant écht tevreden is? Je speelt een belangrijke rol in het hooghouden van onze kwaliteit en zorgt ervoor dat zowel chauffeur als klant tevreden is.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Onze planner gaat zelfstandig de dagelijkse planning van onze touringcarchauffeurs en touringcars maken aan de hand van de binnengekomen opdrachten. Hierbij verlies je nooit de daarbij behorende bedrijfseconomische belangen uit het oog. Waar nodig overleg je met je collega planners en/of de commerciële afdeling over de in te plannen ritten. Verder zorg je als planner dat de juiste chauffeur en het juiste voertuig worden toegekend aan de opdrachten. Verder is het van belang dat er rekening wordt gehouden met de wet en regelgeving. En de kwaliteit wordt gewaarborgd van de uit te voeren ritten. Tot slotte gaat onze planner meedraaien in de nooddienst (avond- en weekenddienst).

Start jouw reis bij Kupers Touringcars wanneer je…

– HBO werk en denkniveau hebt
– De Nederlandse taal in spreekt en begrijpt
– Kennis hebt van de rust- en rijtijdenwet
– Goede communicatieve vaardigheden en een flexibele werkinstelling hebt
– Bekend bent met een geautomatiseerde planning (wij werken met Trip)
– Voldoende kennis hebt van het office-pakket (word, excel, outlook)
– Zowel zelfstandig als in teamverband goed kunt werken
– Klant- en servicegericht bent

Mocht je de juiste afslag willen pakken, dan krijg je van ons

– Een fulltime baan met marktconform salaris
– Een uitgebreid en persoonlijk inwerktraject
– Volop ruimte voor eigen persoonlijke ontwikkeling d.m.v. cursussen en opleidingen
– Ieder jaar een goed gevuld kerstpakket
– Een goede pensioenregeling voor later

Sollicitatieproces…

 • Sollicitatie
 • Uitnodiging eerste gesprek
 • Kennismakingsgesprek
 • Vervolggesprek
 • Passend aanbod
 • Aangenomen. Gefeliciteerd!

Nog vragen of hulp nodig?

Wij geven nieuwe collega’s een warm welkomen zorgen ervoor dat jij over alle middelen beschikt die je nodig hebt voor een rollende start.

Onze collega’s staan altijd klaar om je wegwijs te maken in ons bedrijf! Heb je nog vragen of ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over deze vacature?

Onze collega’s van personeelszaken beantwoorden met veel plezier jouw vragen. Meteen solliciteren kan natuurlijk ook, je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons!

Hoofdkantoor.

Ons hoofdkantoor is gelegen aan de Kelvinstraat 1 te Weert, waar we met een professioneel team streven naar een uitstekende service voor onze klanten.

Dé touringcarspecialist.

Wij zijn Kupers Touringcars, dé touringcarspecialist van Zuid-Nederland. Met ruim 90 voertuigen zijn wij al sinds 1931 een begrip op de weg!

Kupers shop.

Een leuk aandenken aan jouw trip met Kupers, zoals bijvoorbeeld onze unieke miniatuur busjes? Bekijk snel onze merchandise in onze Kupers shop.

© 2024 – Werken bij Kupers Touringcars – All rights reserved