Onze vakgebieden.

Wij hebben diverse vakgebieden binnen onze organisatie. Met circa 360 medewerkers hebben wij veel talent in verschillende afdelingen. Het overgrootte deel van onze medewerkers vind je achter het stuur van onze touringcars. Maar ook achter de schermen zijn er diverse belangrijke afdelingen te vinden.

Wij geven graag een kijkje achter de schermen op bepaalde afdelingen, zo gaan we een kijkje nemen op onze afdeling planning. Wat gebeurd er precies op de planning en wie doet wat voor een werk?

Onze collega’s
achter het stuur…

Als chauffeur ben je natuurlijk veel meer dan alleen maar degene die achter het stuur zit. Je hebt de controle over de hele reis, zowel als chauffeur maar ook als reisleider en aanspreekpunt. Onze chauffeurs staan garant voor uitstekende service en een comfortabele busreis.

Alle chauffeurs zijn in het bezit van de nodige diploma’s zoals Code 95, een geneeskundige verklaring, verschillende landencertificaten, het certificaat sociale vaardigheden, een vijfjaarlijkse rijvaardigheidsanalyse en een certificaat levensreddend handelen. Alle chauffeurs worden continue getraind en opgeleid om onze passagiers een optimale kwaliteit, service en veiligheid te kunnen bieden! Als chauffeur ben jij hét visitekaartje van ons bedrijf! Lijkt het jou leuk om chauffeur te worden?

‘De touringcarwereld een mannenwereld? Zeker niet!’
De sector logistiek en transport staat bekend als een mannenwereld. Maar niets is minder waar! Wist je dat wij momenteel 23 vrouwelijke collega’s op de weg rond hebben rijden in onze moderne touringcars? De afwisseling, het sociale contact met onze passagiers, de werktijden en de vrijheid zijn aantrekkelijke aspecten, juist voor vrouwen!

Onze collega’s
op kantoor…

Om ervoor te zorgen dat de ritten zonder zorgen gereden kunnen worden, zit er een heel team op kantoor hard te werken. Onze planning zorgt ervoor dat iedere rit helemaal verzorgd en op tijd is, ook zorgen zij ervoor dat de juiste chauffeur op de juiste touringcar staat ingedeeld.

Onze commerciële medewerkers nemen alle opdrachten aan die binnenkomen via telefoon of de mail, en zetten de opdrachten om in offertes voor onze klanten. Daarnaast hebben wij ook nog op andere vakgebieden collega’s werken, zoals bij HR, administratie en marketing & Communicatie.

Onze collega’s
in de techniek…

Met één van de jongste en modernste wagenparken van Nederland zijn we al ruim 90 jaar een begrip op de weg. Daar komt echter heel wat techniek bij kijken. Wij waarborgen onze kwaliteit door het gebruik van een eigen werkplaats en een eigen poetsplaats. Hier vind je collega’s in diverse teams, zoals onze monteurs die ervoor zorgen dat onze touringcars veilig de weg op kunnen óf onze schoonmakers die ervoor zorgen dat onze touringcar schoon zijn.

Meteen de nieuwste vacatures in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze job-alerts en ontvang ze als eerste.


Hoofdkantoor.

Ons hoofdkantoor is gelegen aan de Kelvinstraat 1 te Weert, waar we met een professioneel team streven naar een uitstekende service voor onze klanten.

Contact.

Nog vragen of hulp nodig óf ben je enthousiast geworden over onze vacatures? Onze collega’s van personeelszaken beantwoorden met veel plezier jouw vragen.

Werken bij Kupers.

Werken bij Kupers betekend dat je onderdeel word van een familiebedrijf met ambitie. Doorgroeien en stappen maken, daar werken we hard aan.

© 2024 – Werken bij Kupers Touringcars – All rights reserved