Werken bij
Kupers Touringcars.

Kupers als werkgever.

We hoeven jou niet te vertellen dat we één van de grootste touringcarbedrijven van Zuid-Nederland zijn, dat wist je waarschijnlijk al… Maar weet je ook dat wanneer je bij ons komt werken, je er direct ca. 300 collega’s bij hebt? En dat we dagelijks ongeveer 3000 passagiers op een veilige en milieuvriendelijke manier naar hun bestemming brengen?

Werken bij Kupers betekend dat je onderdeel word van een familiebedrijf met ambitie. Doorgroeien en stappen maken, daar werken we hard aan. Aan jou om die kansen te grijpen en samen met ons door te groeien. Zo bieden wij diverse opleidingen en cursussen en geven we jou de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in je vakgebied.

Onbezorgd op reis.

Wij waarborgen onze kwaliteit door het gebruik van jonge en moderne touringcars, een eigen werkplaats, een eigen wasstraat en ervaren vakbekwame chauffeurs. Op deze manier kunnen onze reizigers er altijd op rekenen dat ze worden vervoerd in een schone en goed onderhouden touringcar waarin alles functioneert.

We proberen zoveel mogelijk te investeren in kwaliteit en vernieuwing van ons wagenpark. Zo bestaan ons wagenpark uit jonge, moderne en goed onderhouden touringcars. We willen graag voorop lopen in de markt. Daarnaast vinden we het van belang om te investeren in onze mensen. Hierbij is het belangrijk dat onze werknemers goed opgeleid zijn en veilig en bekwaam kunnen werken.

Meteen de nieuwste vacatures in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze job-alerts en ontvang ze als eerste.


Hoofdkantoor.

Ons hoofdkantoor is gelegen aan de Kelvinstraat 1 te Weert, waar we met een professioneel team streven naar een uitstekende service voor onze klanten.

Contact.

Nog vragen of hulp nodig óf ben je enthousiast geworden over onze vacatures? Onze collega’s van personeelszaken beantwoorden met veel plezier jouw vragen.

Werken bij Kupers.

Werken bij Kupers betekend dat je onderdeel word van een familiebedrijf met ambitie. Doorgroeien en stappen maken, daar werken we hard aan.

© 2023 – Werken bij Kupers Touringcars – All rights reserved