Welkom bij onze
Kupers Academy.

Wij verzorgen diverse opleidingen en cursussen voor touringcarchauffeurs geheel op maat, afgestemd op jouw wensen. Van een complete opleiding tot touringcarchauffeur tot nascholingscursussen voor Code 95. Een succesvolle afronding van de opleiding kan leiden tot een baan bij Kupers Touringcars.

Al onze cursussen zijn toegespitst op touringcarchauffeurs. Kwaliteit, service en veiligheid staan bij onze voorop. De cursussen worden dan ook verzorgd door praktijkgerichte instructeurs, ofwel onze eigen touringcarchauffeurs met jarenlange ervaring. Want, van wie kun je het vak beter leren dan van een ervaren chauffeur?

Opleidingen en cursussen
met baangarantie.

Als jij je opleiding of cursus met succes hebt afgerond bij ons dan bieden wij jou een baan aan binnen ons mooie bedrijf. Door een opleiding met baangarantie te bieden hopen wij een stukje zekerheid te bieden aan onze toekomstige touringcarchauffeurs. Wij vinden het belangrijk om onze eigen mensen op te leiden, omdat we ze op deze manier meteen wegwijs kunnen maken in onze missie en visie van ons bedrijf en ze zo de werksfeer kunnen proeven.

Rijbewijs D behalen
bij Kupers Touringcars.

Wil jij graag je rijbewijs D halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij beiden een uitgebreide opleiding voor het behalen van je rijbewijs. Wij bieden ook een baangarantie als jij je rijbewijs bij Kupers Touringcars behaald! De opleiding bestaat uit zowel theorie- als praktijkonderdelen.

Theorie-examen bestaat uit:
RV1, verkeer en techniek;
V2D, administratie personenvervoer;
V3D, theorie-examen cases.

Praktijk-examen bestaat uit:
Rijbewijs D;
Praktische toets D;
Toets besloten terrein D.

Theorie-examen bestaat uit:
Vereiste documenten;
Snelheid, lengte, breedte en het laadvermogen van het voertuig.

Praktijk-examen bestaat uit:
Aan- en afkoppelen van de aanhanger;
Manoeuvreren, keren en parkeren;
Achteruitrijden (inclusief bochten).

Rijbewijs E achter D
behalen. (aanhanger)

Wil jij ook een touringcar mét aanhanger rijden? Dan kun je bij ons ook je rijbewijs E achter D behalen. Je moet hiervoor wel in het bezit zijn van een geldig rijbewijs D en Code 95. Je dient voor rijbewijs DE minimaal 24 jaar oud te zijn! De opleiding bestaat uit zowel theorie- als praktijkonderdelen.

Nascholingscursussen.

Wij bieden verschillende nascholingscursussen aan voor touringcarchauffeurs. Zoals bijvoorbeeld ‘digitale tachograaf’ of ‘sociale vaardigheden’. Iedere 5 jaar moet je in totaal 35 uur aan nascholing volgen, waarvan één cursusdag een praktijktraining is. De cursussen richten zich op de verplichte nascholing van Code 95 en zijn speciaal ontwikkeld voor touringcarchauffeurs.

Meteen de nieuwste vacatures in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze job-alerts en ontvang ze als eerste.


Hoofdkantoor.

Ons hoofdkantoor is gelegen aan de Kelvinstraat 1 te Weert, waar we met een professioneel team streven naar een uitstekende service voor onze klanten.

Contact.

Nog vragen of hulp nodig óf ben je enthousiast geworden over onze vacatures? Onze collega’s van personeelszaken beantwoorden met veel plezier jouw vragen.

Werken bij Kupers.

Werken bij Kupers betekend dat je onderdeel word van een familiebedrijf met ambitie. Doorgroeien en stappen maken, daar werken we hard aan.

© 2023 – Werken bij Kupers Touringcars – All rights reserved