Paul Smeets, onze collega op de touringcar, is in 1996 bij Litax Reizen begonnen en sinds de overname bij Kupers in dienst. Op de vraag wat zijn favoriete bestemming is kan hij eigenlijk geen specifiek antwoord geven. Eén voorwaarde kon hij wel geven: “Als er maar bergen zijn…”

Wat Paul in het vak van chauffeur vooral aanspreekt is de enorme variatie aan bestemmingen waar hij heen mag rijden. Vooral als er dus bergen aanwezig zijn is Paul helemaal in zijn element. Noord-Italië, en dan met name Süd-Tirol spreekt hem daarom erg aan. De mooie vergezichten vervelen hem nooit. Freienfeld is één van zijn favoriete plekken in Süd-Tirol. Paul komt hier geregeld voor Van der Biesen Travel. Dit kleine plaatsje ligt in het Duitstalige deel van Italië. De Italiaanse naam is Campo di Trens. Het dorpje telt slechts 2600 inwoners. Slechts 4% van de inwoners spreekt Italiaans. Paul komt hier al jaren. Het hotel binnen lopen voelt dan ook als thuiskomen.

Hij heeft inmiddels een persoonlijke band met de hotelier, zijn vrouw en de kinderen. Paul kan zijn passagiers hierdoor een goed beeld geven van de gang van zaken in het hotel. Hierdoor komt de groep altijd goed voorbereid binnen. Vanuit Freienfeld gaat Paul de hele regio door. Vooral de mooie natuur spreekt hem én zijn passagiers erg aan. Paul probeert de pauzes onderweg altijd op mooie fotolocaties te houden. Hij noemt de Jaufenpass met de vele haarspeldbochten én een uitzichtpunt op ruim 2200 meter als zijn favoriete pauzeplek. Daarnaast maakt Paul altijd een grote rondrit door de Dolomieten. Tijdens deze rit van ruim 240 kilometer zoekt hij de Misurinasee op en rijdt hij via een aantal mooie bergpassen terug naar Freienfeld.

Meteen de nieuwste vacatures in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze job-alerts en ontvang ze als eerste.

[forminator_form id="506"]

Hoofdkantoor.

Ons hoofdkantoor is gelegen aan de Kelvinstraat 1 te Weert, waar we met een professioneel team streven naar een uitstekende service voor onze klanten.

Dé touringcarspecialist.

Wij zijn Kupers Touringcars, dé touringcarspecialist van Zuid-Nederland. Met ruim 90 voertuigen zijn wij al sinds 1931 een begrip op de weg!

Kupers shop.

Een leuk aandenken aan jouw trip met Kupers, zoals bijvoorbeeld onze unieke miniatuur busjes? Bekijk snel onze merchandise in onze Kupers shop.

© 2024 - Werken bij Kupers Touringcars - All rights reserved