Word chauffeur bij
Kupers Touringcars.

Start jouw reis nu als
chauffeur bij Kupers.

Als chauffeur ben je natuurlijk veel meer dan alleen maar degene die achter het stuur zit. Je hebt de controle over de hele reis, zowel als chauffeur maar ook als reisleider en aanspreekpunt. Onze chauffeurs staan garant voor uitstekende service en een comfortabele busreis. Alle chauffeurs zijn in het bezit van de nodige diploma’s zoals Code 95, een geneeskundige verklaring, verschillende landencertificaten, het certificaat sociale vaardigheden, een vijfjaarlijkse rijvaardigheidsanalyse en een certificaat levensreddend handelen. Alle chauffeurs worden continue getraind en opgeleid om onze passagiers een optimale kwaliteit, service en veiligheid te kunnen bieden! Als chauffeur ben jij hét visitekaartje van ons bedrijf! Lijkt het jou leuk om chauffeur te worden?

Touringcarchauffeur
internationaal

  • Omgeving Weert
  • Fulltime / parttime functie
  • Rijbewijs D én Code 95

Chauffeur
OV – grote bus

  • Omgeving Venlo / Horst
  • Fulltime / parttime functie
  • Rijbewijs D én Code 95

Touringcarchauffeur
groepsvervoer

  • Omgeving Tilburg / Veldhoven
  • Fulltime / parttime functie
  • Rijbewijs D én Code 95

‘De touringcarwereld een mannenwereld? Zeker niet!’

De sector logistiek en transport staat bekend als een mannenwereld. Maar niets is minder waar! Wist je dat wij momenteel 23 vrouwelijke collega’s op de weg rond hebben rijden in onze moderne touringcars? De afwisseling, het sociale contact met onze passagiers, de werktijden en de vrijheid zijn aantrekkelijke aspecten, juist voor vrouwen!

Wendy
Touringcarchauffeusse

Meteen de nieuwste vacatures in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze job-alerts en ontvang ze als eerste.


Hoofdkantoor.

Ons hoofdkantoor is gelegen aan de Kelvinstraat 1 te Weert, waar we met een professioneel team streven naar een uitstekende service voor onze klanten.

Contact.

Nog vragen of hulp nodig óf ben je enthousiast geworden over onze vacatures? Onze collega’s van personeelszaken beantwoorden met veel plezier jouw vragen.

Werken bij Kupers.

Werken bij Kupers betekend dat je onderdeel word van een familiebedrijf met ambitie. Doorgroeien en stappen maken, daar werken we hard aan.

© 2023 – Werken bij Kupers Touringcars – All rights reserved