Start jouw reis nu als
chauffeur bij Kupers.

Als chauffeur ben je natuurlijk veel meer dan alleen maar degene die achter het stuur zit. Je hebt de controle over de hele reis, zowel als chauffeur maar ook als reisleider en aanspreekpunt. Onze chauffeurs staan garant voor uitstekende service en een comfortabele busreis. Alle chauffeurs zijn in het bezit van de nodige diploma’s zoals Code 95, een geneeskundige verklaring, verschillende landencertificaten, het certificaat sociale vaardigheden, een vijfjaarlijkse rijvaardigheidsanalyse en een certificaat levensreddend handelen. Alle chauffeurs worden continue getraind en opgeleid om onze passagiers een optimale kwaliteit, service en veiligheid te kunnen bieden! Als chauffeur ben jij hét visitekaartje van ons bedrijf! Lijkt het jou leuk om chauffeur te worden?

Touringcarchauffeur
internationaal

  • Midden- en Zuid Nederland
  • Fulltime of parttime functie
  • Rijbewijs D én Code 95

Touringcarchauffeur
groepsvervoer

  • Omgeving Tilburg / Veldhoven
  • Fulltime of parttime functie
  • Rijbewijs D én Code 95

Met onze Kupers Academy verzorgen wij diverse opleidingen en cursussen voor touringcarchauffeurs geheel op maat, afgestemd op jouw wensen.

Rijbewijs D.

Rijbewijs E achter D.

Nascholingscursussen.

‘De touringcarwereld een mannenwereld? Zeker niet!’

De sector logistiek en transport staat bekend als een mannenwereld. Maar niets is minder waar! Wist je dat wij momenteel 23 vrouwelijke collega’s op de weg rond hebben rijden in onze moderne touringcars? De afwisseling, het sociale contact met onze passagiers, de werktijden en de vrijheid zijn aantrekkelijke aspecten, juist voor vrouwen!

Wendy
Touringcarchauffeusse

We dagen je uit om samen met ons mee te bouwen aan de toekomst van ons touringcarbedrijf.

Meteen de nieuwste vacatures in je mailbox?

Schrijf je dan nu in voor onze job-alert en ontvang als eerste onze nieuwste vacatures in bepaalde vakgebieden.


© 2023 – Werken bij Kupers Touringcars – All rights reserved